Acne Away - Min Isotretinoinkur: Biverkning?

Minor thing really, men mina naglar har skivat sig nåt överjävligt under de senaste dagarna. Är det nåt från medicinen tro? Acne Away - Min Isotretinoinkur: Startbilder

Som start på denna utomordentligt intressanta utveckling i kampen mot "les pimples" tänker jag att lite bilder kan vara på sin plats. Jag vill varna känsliga tittare då synen inte är så himla vacker, men de här bilderna är inte till för att smeka någon hornhinnor heller.
 
De här bilderna är tagna från en period då jag hade rätt mycket pågående infektioner i ansiktet. De är tagna i November 2013, fyra månader innan påbörjad behandling.
 
 
 
 
 
 
 
 
Hu, det där var ju inte ett dugg självutlämnande. På bild syns ju allt som man annars kan dölja med smink. Jag vågar verkligen inte tro att min hy kommer bli "bra" - det känns som att det skulle vara för bra för att vara sant. Men jag blir otroligt glad om det hjälper mig att känna mig mindre äcklig och ful när jag kollar på mig själv i spegeln. Jag tycker verkligen inte att någon förtjänar att tycka så om sig själv.
 
Dessa följande bilder är från 3 dagar in på behandlingen. Eftersom jag äter en sån liten dos så har det ännu inte riktigt börjat hända något här, det var ungefär så jag såg ut när jag började också!
 
 
 
 
 
 
 
Och sen helt plötsligt dagen efter tror jag att uppblossningen började, för på morgonen hade jag många fler ytliga infektioner än vad jag haft dagen innan. Första steget i behandlingen är ju att alla orenheter "puttas ut". Så här såg jag ut efter fyra dagars behandling.
 
 
 
På båda sidor har många porer blivit rödsvullna och ytliga. 
 
 
 
 
Båda axlarna var dock lite torrare och oinfekterade. 
 
I skrivande stund har det gått en vecka av dosen och jag känner och ser hur orenheter puttas till ytan, så jag har många infektioner just nu. 
 
Jag tänkte skriva om bakgrund och hur jag fick medicin i nästa inlägg. Håll tummarna för att den här skiten försvinner!
 
Puss!
 

RSS 2.0